Viegasta

CONNECTED IN QUALITY.

Viega on maailman johtava asennustekniikan valmistaja ja sen palve- luksessa on yli 4500 työntekijää. Tuotanto on keskitetty viiteen Sak- sassa toimivaan tehtaaseen. Pohjois-Amerikan markkinoille tarkoitet- tu materiaali valmistetaan puolestaan McPhersonissa Yhdysvalloissa. Ydinosaaminen on asennustekniikka, johon kuuluu putkijärjestelmien lisäksi seinäasennustelineet ja viemäröintituotteet. Koko valikoimaan kuuluu yli 17 000 tuotetta, joita voi käyttää lähes missä tahansa: asuin- rakennuksissa, toimistorakennuksissa, teollisuuslaitoksissa ja laivateol- lisuudessa.

Viegan omalaatuisuus ja strategia perustuvat innovatiivisiin ratkaisuihin ja teknologiaan sekä erittäin korkeaan laatuun. Meillä on esimerkiksi markkinoiden ainoa putkijärjestelmä, jonka punametalliosat ja haponkestävästä teräksestä valmistetut putket on testattu ja hyväksytty kestämään jopa 600 mg/l klooripitoisuus.

Viegalle on tärkeää kerätä ja välittää tietoa vedestä, jotta voimme toimittaa aina mahdollisimman kestäviä tuotteita ja ratkaisuja.

Lisätietoja saa osoitteesta www.viega.fi sekä jälleenmyyjältä.